Axxos anställer supportchef

16 Sep 2015 Tags: There are no tags 0 comments

Axxos förstärker supportfunktionen genom rekrytering av Dennis Engblom som supportchef. Rekryteringen sker för att svara upp emot behovet från allt fler och större kunder för produktionsuppföljningssystemet Axxos OEE.

Dennis Engblom

Dennis Engblom

Dennis Engblom tillträdde 1 september med uppdraget att renodla och effektivisera vår supportfunktion.

– Axxos mål, att alltid erbjuda absolut förstklassig support till sina kunder, är en utmaning som jag ser fram emot. Effektivitet och ständiga förbättringar är ju centrala begrepp för Axxos kunder. Det är därför extra roligt att få arbeta med att vi ska kunna bli ändå bättre på ett ge dem support, säger Dennis Engblom.

Dennis har en lång bakgrund inom drift, förvaltning och support från outsourcing företag.

 

Som tekniskt kundansvarig har han haft stort fokus på förvaltning och vidareutveckling av IT-lösningar. Dennis kommer att arbeta både strategisk och operativt med second-line support där han kommer att ha nära kontakt med kunder.

– Det går bra för oss och vi har under de senaste åren inlett samarbetet med ett stort antal nya kunder såväl i Sverige som internationellt. Vi ser ett fortsatt växande behov av resurser för installationer, support samt för att coacha och utbilda våra kunder. Den här rekryteringen är den sjätte sedan årsskiftet och den andra på supportsidan. Det kommer att bli fler framöver, sägen Claes Gunnarsson, CEO Axxos.

Sök