AXXOS söker Key Account Manager

02 Aug 2017 Tags: There are no tags 0 comments

Är du vår nästa drivna KAM med förståelse för Teknik och IT?

Vill du hjälpa Skandinavisk industri att utveckla sin produktion? Vi söker en driven självgående KAM med god förståelse för teknik och IT som vill vara med och göra skillnad.

Företagsbeskrivning

AXXOS har levererat system för produktionsuppföljning, AXXOS OEE i snart 20 år och är Nordens ledande leverantör av OEE-system med över 300 kunder i över 20 länder. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera vår erfarenhet i system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete. AXXOS har idag drygt 25 medarbetare i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping. AXXOS ingår sedan 2016 i API Group som har kontor i 10 länder över hela värden utöver Sverige. Totalt har gruppen ca 130 medarbetare.

AXXOS OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider, cykeltider med mera. AXXOS Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av AXXOS Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att sälja produktportföljen runt AXXOS OEE till både nya och befintliga kunder inom Skandinavisk industri. Arbetet innebär en del resande, främst inom Sverige, så körkort är ett måste. Möjlighet till tjänstebil finns, alternativt egen bil.

Du erbjuds en spännande och meriterande tjänst med stor utvecklingspotential, i ett expansivt och lönsamt bolag.

Du är en driven, självgående, med hög teknisk/IT förståelse och resultatinriktad tävlingsmänniska som älskar att göra affärer, träffa människor och lösa problem. Erfarenhet från försäljning är ett krav. Erfarenhet av försäljning mot industrin, arbete inom industrin alternativt inom IT är meriterande. Dokumenterad framgång inom försäljning är meriterande. Kunskap inom industriell produktion, LEAN, Continous Improvement eller liknande är mycket meriterande.

Ansökan: Vi ser gärna sökanden i alla åldrar och kön.

Tjänst: Heltid fast tjänst

Lön: Fast + rörlig

Intresserad? Maila din ansökan med CV till henrik.renstrom@axxos.com och ange ”KAM” som ämne i mailet. Vi behandlar ansökningarna löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så tveka inte utan hör av dig nu!

Sök