AXXOS OEE (TAK/OEE)

AXXOS söker IT-tekniker med inriktning på produktionsuppföljning

15 Nov 2016 Tags: There are no tags 0 comments

Jobbeskrivning

Är du en driven IT-tekniker med förmåga att leda mindre uppdrag och vill vara med och påverka effektiviteten bland världsledande företag, då har vi jobbet för dig! Vi söker en tekniker med känsla för kundservice.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar att svara för installations- och konfigurationsarbeten för kunder och skapa goda relationer. Du kan själv driva mindre uppdrag och det innebär kontinuerliga avstämningar med kunden och internt under uppdragen för att säkerställa att kundlöften hålls.

Tjänsten kan styras mot djupare IT-frågor och integrationer mot affärssystem eller mer mot projektledning beroende på din profil. Hos AXXOS har varje medarbetare ett stort ansvar och stort inflytande över sin arbetssituation. Det innebär bland annat att tjänsten kan utvecklas efter hand i den riktning som du önskar.

Om företaget

AXXOS har levererat system för produktionsuppföljning, AXXOS OEE i snart 20 år och är Skandinaviens ledande leverantör av OEE-system med över 300 kunder i 20 länder. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera vår erfarenhet i system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete.

AXXOS OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider och cykeltider. AXXOS Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av AXXOS Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.

Din profil

För att passa tjänsten tror vi du är serviceinriktad, strukturerad, självgående, engagerad och tar ett stort ansvar. Du har högskoleutbildning med IT-inriktning samt gärna  något års erfarenhet inom arbetsområdet. Du pratar och skriver flytande både svenska och engelska. Meriterande är även kunskaper i tyska.

Erfarenheter, certifieringar och kompetens inom följande områden ses som meriterande:

  • MS SQL
  • Affärssystem
  • Systemintegration
  • .NET
  • OPC, PLC och andra typer av styrsystem

Information om tjänsten

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Jönköping
Körkort: B krävs.
Ansökan och frågor

Skicka din ansökan till rekrytering@axxos.com.

Vi läser löpande nya ansökningar och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatumet, sök därför redan idag!

Vid frågor, kontakta Andreas Karlbom, 036-3320612 eller via ovanstående mailadress.

Sök