Axxos anställer en System Developer

AXXOS utökar med en System Developer

AXXOS Industrisystem förstärker utvecklingsavdelning genom att anställa Victor Huynh som System Developer från och med februari i år.

Victor har tidigare arbetat på Consid AB och Volvo IT och har bland annat erfarenheter kring felsökning, support, underhåll och startups.

– Med min anställning på AXXOS hoppas jag att jag får möjligheten att utvecklas tillsammans med mina kollegor samt dela med mig av mina erfarenheter.

AXXOS Industrisystem fortsätter att växa för 10:e året i rad och redovisar för 2015 en omsättningsökning på ca 30 % jämfört med föregående år. Försäljningsökningen är ett resultat av ett ökat fokus på produktionsuppföljning inom industrin samt ett stort förtroende för AXXOS som leverantör och för AXXOS OEE.

Sök