EBP i Olofström installerar AXXOS OEE

02 Mar 2016 Tags: There are no tags 0 comments

EBP i Olofström AB installerar produktionsuppföljningssystemet AXXOS OEE. I affären ingår AXXOS OEE Mobile som ger EBP en flexibel lösning med ständig tillgång till systemet via mobiltelefon och surfplatta.

Med hjälp av AXXOS Analyze får EBP ett kraftfullt och lättanvänt verktyg för att sammanställa och analysera insamlad information. Produktionsläget i fabriken kommer att visas i realtid via AXXOS Visualize.

EBP väljer att även använda AXXOS OEE för operatörsunderhåll och att göra en integration med sitt affärssystem Jeeves.

– Att ingå ett samarbete med AXXOS känns helt rätt i tiden för oss, då EBP just nu är i en expansionsfas där produktionseffektivitet är en viktig faktor för vår tillväxt, säger Ronnie Rossander, Produktionschef EBP i Olofström.

– AXXOS OEE kändes som det självklara valet då det är det mer färdiga systemet av de vi jämförde mellan, fortsätter Ronnie, Rossander.

Installationen inleds på en presslinje med 6 pressar och planeras att successivt byggas ut framöver.

– EBP är ett bra exempel på hur företag som strävar efter att arbeta effektivt, snabbt kan skaffa sig bra underlag för förbättringsarbetet med hjälp av AXXOS OEE. Vi ser med tillförsikt fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Henrik Rehnström, Sales Manager Axxos.

På EBP i Olofström tillverkas karossdelar till flera av Europas ledande biltillverkare. EBP är specialiserade på kvalificerad produktion såväl som serieproduktion. EBP jobbar med kunder som Aston Martin, Audi, Volvo Cars, Volvo CE, Volvo Trucks och Eberspächer. Vill du läsa mer om EBP i Olofström gå till www.ebp.se.

Sök