Elmia Subcontractor 10-13 november

23 Okt 2015 Tags: There are no tags 0 comments

Axxos OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider och cykeltider. Axxos Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av Axxos Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.

Besök oss i monter D02:14

Se hur enkelt det är att arbeta med produktionsuppföljning med hjälp av Axxos OEE. Hur det går att skräddarsy systemet efter den egna verksamheten. Samt hur kraftfulla verktyg för visualisering och analys av produktionsdata lägger grunden för ett framgångsrikt förbättringsarbete.

Produktionsuppföljning ”at your fingertips” – Vi presenterar nya Axxos OEE Mobile. Ladda ner och prova under mässan –  vinn en surfplatta.

Axxos OEE Mobile

Håll koll på produktionen – där du befinner dig!

Nu kan du ha full kontroll på produktionen oberoende av var du är – i fabriken eller utanför.

– Som chef får du lättillgänglig information om produktionsläget för alla maskiner.

– Som operatör kan du alltid följa produktionsläget för dina maskiner och rapportera stopporsak direkt där du befinner dig.

Du kan till och med ta en bild som dokumenterar stopporsaken och skicka med i rapporteringen med bara ett klick. Med notifieringar (larm) i fickan kan du koncentrera dig på det du gör för stunden och kan ändå alltid snabbt rycka in där det behövs.

Onsdag 11 november klockan 15.30 firar vi med något gott att dricka och lite tilltugg. Välkommen till vår monter D02:14!

Läs mer om nya Axxos OEE Mobile

Välkommen att diskutera effektivitet

Framför allt finns vi på plats under mässan för att prata med våra kunder och nya kontakter för att höra vad som är viktigt för er och hur vi med hjälp av Axxos OEE och våra tjänster kan hjälpa er att bli effektivare – på samma sätt som vi redan hjälp över 250 kunder.

Besök oss för att hur du kan spara både tid och pengar med hjälp av Axxos OEE, marknadens mest kompletta system för stopptidsuppföljning.

Mässans öppettider

Tisdag 10 november 09.00-17.00
Onsdag 11 november 09.00-17.00
Torsdag 12 november 09.00-17.00
Fredag 13 november 09.00-15.00

Boka demonstration

Det är ofta fullt i vår monter. Boka tid för demonstration eller ett möte med någon av våra säljare när det passar dig! >>Boka tid

Hämta din biljett!

Elmia-Subcontractor-2015_banner_Besok-oss_498x105px

Välkommen att möta oss på mässan!

 

Sök