Full fart på Industrimässorna Syd!

Det var full fart på Industrimässorna Syd. Denna gång tillsammans med API.
Det var en mycket spännande och välarrangerad mässa med många nyfikna besökare och värdefulla kunder som kom och pratade med oss under dagarna. Ett mycket bra sätt att få en nyinjektion av inspiration.

Mässorna var AXXOS och APIs första gemensamma mässa sedan sammanslagningen. Det har varit mycket intressant och givande att träffa både befintliga och potentiella kunder och diskutera hur AXXOS OEE och API PRO tillsammans kan hjälpa kunderna att effektivisera sin produktion.

”Mötena på mässan har varit en bekräftelse på att vårt erbjudande är helt rätt i tiden och precis vad kunderna önskar.” säger Jimmie Kling, Key Account Manager, AXXOS Industrisystem AB.

”Det var roligt att många AXXOS användare var så intresserade av API PRO. Jag ser fram emot fortsatta diskussioner kring hur framtida kopplingar mellan systemen kan underlätta och skapa nya värden för våra gemensamma kunder”, säger Madelene Wejdle, Sales Manager, API Maintenance Systems.

Madelene Wejdle, Sales Manager, API Maintenance Systems.

Ett stort tack till arrangörerna, medutställarna och framför allt besökarna och våra värdefulla kunder som kikade förbi och hälsade på oss under dessa inspirerande dagar!

Sök