AXXOS Användardag är ett gyllene tillfälle att utbyta erfarenheter med företag med liknande verksamhet.

Under AXXOS Användardagar får ni som användare av AXXOS OEE möjlighet att påverka våra utvecklingsplaner, vi presenterar många nya funktioner i systemet.

Forumet erbjuder en unik möjlighet för er som vill knyta nya kontakter och förnya er kunskap om AXXOS OEE och förbättringsarbete, samt skapa nya möjligheter till en effektivare produktion.

AXXOS Användardagar Jönköping 2016

AXXOS Användardagar i Jönköping bjöd som vanligt på presentationer av nyheter i AXXOS OEE och kommande funktioner. Helena Granqvist på Petrolia gjorde en mycket uppskattad presentation av hur de har utvecklat sitt förbättringsarbete och Jörgen Thunholm från Semper delade med sig av sina erfarenheter inom ledarskap. Under dag 2 genomfördes uppskattad utbildning inom produktionsuppföljning med AXXOS OEE och inom produktionsutveckling.

Sist men inte minst bjöds på möjligheter till nätverkande och trevligt umgänge med god mat och musikunderhållning.

Ta del av presentationerna från användardagen genom att klicka på länken nedan.

Presentationer 

AXXOS Användardagar Skellefteå 2016

AXXOS Användardagar i Skellefteå lockade många besökare. Under dagarna bjöds på utbildning i att leda och utveckla förbättringsarbetet. Deltagarna fick också bland annat höra om nyheter i AXXOS OEE och utvecklingsplaner. Robban Dahlgren, Racingförare Volvo Cars World Wide, pratade om förbättringsarbete inom fordonsindustrin och racing. Stefan Holmström, Project Manager på Nord-Lock berättade om deras förbättringsarbete. Metso Sweden bjöd in samtliga deltagare till ett uppskattat besök till sin anläggning där de visade och berättade om hur de använder AXXOS OEE.

Under kvällen bjöds på en uppskattad middag på Scandic Hotell med många givande diskussioner.

Ta del av presentationerna från användardagen genom att klicka på länken nedan.

Presentationer