White papers om förbättringsarbete

Efter 30 års erfarenhet från automationslösningar har vi samlat i en mängd kunskaper och tips som vi gärna vill dela med oss av. Ladda gärna ner våra white papers om förbättringsarbete och har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta oss.

White papers

Hur får vi förbättringsarbetet att leva vidare?

Det pratas ofta om de grundläggande förutsättningarna att få igång ett förbättringsarbete, men hur får vi förbättringsarbetet att leva vidare? Hur skapar vi en arbetsplats där vi fortsätter förbättra våra processer, utmanar varandra och når en långsiktigt effektiv produktion med god lönsamhet?

Ladda ner

7 tips för en effektivare produktion

Genom erfarenheten från 100-tals installationer av vårt system för stopptidssuppföljning och därmed delaktighet i kunders förbättringsarbete kan vi ge följande sju råd för att ni ska lyckas effektivisera er produktion.

Ladda ner

Fokusera på resultat!

Inom många områden, bland annat idrottsrörelsen så hörs ofta att man ska fokusera på processen och inte på resultaten. Tanken är att man genom att

utföra rätt moment i träningssituationer och genomförande automatiskt skapar goda resultat så att säga på köpet…

Ladda ner

5 fallgropar att undvika i förbättringsarbetet

När vi på AXXOS är ute och träffar företag som inte har börjat följa upp TAK/OEE, stopptider, stopporsaker, osv i sin produktion med ett system får vi ofta frågan: – Vilka är de största problemen era kunder stöter på när de inför ett system?

Ladda ner

Hur får vi med oss operatörerna?

En av dom vanligaste frågorna vi får när vi är hos kunder och levererar AXXOS OEE är: ”Hur får vi med personalen på rätt sätt?”. Detta är en fråga med många svar som oftast handlar om vad man har för kultur och inställning generellt på företaget.

Ladda ner