Inspirerande Leankurs hos AXXOS

Den 7-9 mars hade vi glädjen att tillsammans med Ronny Brandqvist, QDC, erbjuda våra kunder kompetensutveckling inom Lean. Det började med Leanspelet och fortsatte med två dagars djupdykning i Lean-konceptet för att få en bättre insyn av vad det faktiskt är och hur man kan använda det i sin vardag.

Leanspelet i full gång!

Väldigt kul med så engagerade deltagare! Mycket diskussioner som gav nya tankar och det märktes att många fick en nytändning. Målet med de kurser vi erbjuder är att vidareutbilda medarbetare och ge förslag på lösningar om förbättringsarbetet har kört fast. Helt enkelt en nytändning för att nå nya höjder! Just kurserna inom Utvecklingsprogrammet, som exempelvis Lean Bas, fokuserar på teori och praktik inom förbättringsarbete.

Lars-Erik Eriksson, Continuous Improvement Projects, Trelleborg Moulded Components, har gått hela Utvecklingsprogrammet och deltog nu i vår Lean Bas kurs. ”Det är helt rätt i tiden för mig eftersom jag precis bytte tjänst inom företaget och nu kommer att fokusera på förbättringsarbete. Det är helt rätt fokus på kurserna och det öppnar upp för bra diskussioner och inspirerande meningsutbyten med andra kursdeltagare.” säger Lars-Erik

Ronny Brandqvist, QDC

Vi på AXXOS brinner för förbättringsarbete och produktionsuppföljning och är mycket tacksamma när vi känner att våra kunder känner likadant!

”Det är tredje gången jag körde Leanspelet, men fick helt nya infallsvinklar denna gången. Man lär sig nya saker varenda gång beroende på vilka som är med och vad de jobbar i för verksamhet. Ronny är en mycket bra lärare och hänvisar mycket till egna erfarenheter som man kan relatera till vilket gör det mycket lättare att förstå. Jag fick ut väldigt mycket av denna kurs som jag tar med mig i bakfickan till nästa gång vi ses. Sen var ju personalen på AXXOS mycket trevlig också”, säger Johan Erdhage, Lean Ansvarig, Jackon AB

Ett stort tack till våra kursdeltagare och Ronny för dessa inspirerande dagar!

Här kan ni hitta mer information om de kurser vi erbjuder genom AXXOS Academy

Sök