Inspirerande möten på Jkpg Metal Inspiration Days 4.0

01 Dec 2016 Tags: , 0 comments

Årets Jkpg Metal Inspiration Days 4.0 bjöd på ett smörgåsbord av intressanta utställare. AXXOS hade nöjet att vara en av dem. Besökarna fick möjlighet att fördjupa sig inom två högaktuella ämnen: ”En smartare fabrik” och ”Maximal tillgänglighet”. AXXOS representerades av våra Key Account Managers, Jimmie Kling och Martin Johansson, som berättade om möjligheterna med produktionsuppföljning i framtidens produktionsanläggningar. De tog med sig inspirerande information tillbaka till oss andra här på AXXOS.

”Dagarna hos Stenbergs har varit mycket givande då vi träffat många företag som är intresserade av att effektivisera sin produktion. Många diskussioner om hur vi kan hjälpa till i nästa steg mot Industri 4.0.”,
säger Jimmie Kling.

Vi på AXXOS brinner för produktionsuppföljning och är mycket tacksamma när vi får chansen att vara med och kunna diskutera hur vi konkret arbetar tillsammans med våra kunder för att optimera produktionen.

”Metal Inspiration days är ett arrangemang som visade sig vara väldigt relevant för oss. Vi har både träffat befintliga kunder och andra intresserade, alla med önskan att utveckla sin verksamhet. Som ny på AXXOS är det också väldigt glädjande att höra den positiva feedback vi får från våra nöjda kunder. Det känns väldigt inspirerande att få representera ett företag vars produkter och tjänster uppskattas så mycket”, säger Martin Johansson.

Ett stort tack till arrangörerna, övriga partners och besökarna för dessa inspirerande dagar och för att vi fick komma och vara delaktiga i ett väl fokuserat och inspirerande arrangemang. Vi ser redan fram emot nästa år!

mid-bild

Sök