Jönköping Metal Inspiration Days 29-30 nov

12 Okt 2017 Tags: There are no tags 0 comments

Money Making Machines

Boosta din lönsamhet!

Årets inspirationsdagar för metallindustrin äger rum den 29-30/11 i Jönköping. På temat ”Tjäna mer pengar i Sverige” visar ett 30-tal utställare på plats hos ABB Robotics, Stenbergs, Edströms och Kyocera, hur effektiv produktionsutrustning kan öka vinstmarginalerna och bygga en långsiktigt stark konkurrenskraft.

Dagarna med utställningar och demonstrationer kröns av en inspirationskväll med julbord. Tankeläsaren Peter Gröning är underhållande konferencier och Anders Ekdahl, med 30 år som affärsutvecklare i industrin och tidigare VD för Svensk Industriförening ”Sinf”, utvecklar tankar som kan lyfta svensk underleverantörsindustri.

Vi kommer att finnas tillsammans med ABB Robotics för att visa hur AXXOS OEE kan hjälpa er att höja lönsamheten!

AXXOS ställer ut på Öppet hus hos ABB Robotics i Jönköping
9:30 & 13:30 – Producera mera, men till lägre kostnad

ABB kommer att visa sina smarta produktionslösningar med hög automationsgrad och bjuda på en fabriksvandring där de visar det senaste inom robotiserad maskinbetjäning. Medutställarna kommer att visa allt som hör till en modern robotcell. Passa på att diskutera med oss på AXXOS om hur produktionsuppföljning med AXXOS OEE skapar underlag för investeringsbeslut samt skapar möjligheter att få maximal utdelning på investeringar i robotceller såväl som annan produktionsutrustning.

Sök