Letar du efter ett utvecklande och spännande arbete i en framtidsbransch?

AXXOS Industrisystem växer och vi söker hela tiden duktiga människor som vill utvecklas med oss. Välkommen att skicka in din C.V. även om vi inte har lagt upp någon ledig tjänst här, då vi regelbundet söker systemutvecklare, projektledare, systemtekniker och marknadsförare.

Key Account Manager

Driven självgående KAM med förståelse för Teknik/IT

 

AXXOS_OEE

 

Vill du hjälpa Skandinavisk industri att utveckla sin produktion? Vi söker en driven självgående KAM med god förståelse för teknik och IT som vill vara med och göra skillnad.

Företagsbeskrivning

AXXOS har levererat system för produktionsuppföljning, AXXOS OEE i snart 20 år och är Nordens ledande leverantör av OEE-system med över 300 kunder i över 20 länder. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera vår erfarenhet i system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete. AXXOS har idag drygt 25 medarbetare i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Jönköping. AXXOS ingår sedan 2016 i API Group som har kontor i 10 länder över hela värden utöver Sverige. Totalt har gruppen ca 130 medarbetare.

AXXOS OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider, cykeltider med mera. AXXOS Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av AXXOS Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att sälja produktportföljen runt AXXOS OEE till både nya och befintliga kunder inom Skandinavisk industri. Arbetet innebär en del resande, främst inom Sverige, så körkort är ett måste. Möjlighet till tjänstebil finns, alternativt egen bil.

Du erbjuds en spännande och meriterande tjänst med stor utvecklingspotential, i ett expansivt och lönsamt bolag.

Du är en driven, självgående, med hög teknisk/IT förståelse och resultatinriktad tävlingsmänniska som älskar att göra affärer, träffa människor och lösa problem. Erfarenhet från försäljning är ett krav. Erfarenhet av försäljning mot industrin, arbete inom industrin alternativt inom IT är meriterande. Dokumenterad framgång inom försäljning är meriterande. Kunskap inom industriell produktion, LEAN, Continous Improvement eller liknande är mycket meriterande.

Ansökan: Vi ser gärna sökanden i alla åldrar och kön.

Tjänst: Heltid fast tjänst

Lön: Fast + rörlig

Intresserad? Maila din ansökan med CV till henrik.renstrom@axxos.com och ange ”KAM” som ämne i mailet. Vi behandlar ansökningarna löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så tveka inte utan hör av dig nu!

Tekniker inom produktionsuppföljning

Tekniker inom produktionsuppföljning

 

AXXOS_OEE

Jobbeskrivning

Är du en driven IT-tekniker med förmåga att leda mindre uppdrag och vill vara med och påverka effektiviteten bland världsledande företag, då har vi jobbet för dig! Vi söker en tekniker med känsla för kundservice.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar att svara för installations- och konfigurationsarbeten för kunder och skapa goda relationer. Du kan själv driva mindre uppdrag och det innebär kontinuerliga avstämningar med kunden och internt under uppdragen för att säkerställa att kundlöften hålls.

Tjänsten kan styras mot djupare IT-frågor och integrationer mot affärssystem eller mer mot projektledning beroende på din profil. Hos AXXOS har varje medarbetare ett stort ansvar och stort inflytande över sin arbetssituation. Det innebär bland annat att tjänsten kan utvecklas efter hand i den riktning som du önskar.

Om företaget

AXXOS har levererat system för produktionsuppföljning, AXXOS OEE i snart 20 år och är Skandinaviens ledande leverantör av OEE-system med över 300 kunder i 20 länder. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera vår erfarenhet i system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete.

AXXOS OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider och cykeltider. AXXOS Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av AXXOS Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.

Din profil

För att passa tjänsten tror vi du är serviceinriktad, strukturerad, självgående, engagerad och tar ett stort ansvar. Du har högskoleutbildning med IT-inriktning samt gärna  något års erfarenhet inom arbetsområdet. Du pratar och skriver flytande både svenska och engelska. Meriterande är även kunskaper i tyska.

Erfarenheter, certifieringar och kompetens inom följande områden ses som meriterande:

 • MS SQL
 • Affärssystem
 • Systemintegration
 • .NET
 • OPC, PLC och andra typer av styrsystem

Information om tjänsten

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Jönköping
Körkort: B krävs.
Ansökan och frågor

 

Skicka din ansökan till rekrytering@axxos.com.

Vi läser löpande nya ansökningar och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatumet, sök därför redan idag!

Vid frågor, kontakta Andreas Karlbom, 036-3320612 eller via ovanstående mailadress.

Supporttekniker

Framåt IT-systemtekniker sökes

Jobbeskrivning

Är du en SQL-kunnig problemlösare som vill vara med och bygga upp en effektivare supportorganisation och följa med på en tillväxtresa, där vi ökar produktionseffektiviteten hos världsledande tillverkningsföretag, då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina uppgifter som Supporttekniker är att ge en förstklassig support för våra kunder kring våra system för produktionsuppföljning, AXXOS OEE, och mätdonshantering, AXXOS Calibration.

Som second line support kommer du ha daglig kontakt med företagets kunder. Du tar emot kvalificerade ärenden via mejl, telefon samt övervakningsverktyg och ditt ansvar är att lösa samt följa upp ärenden. Det innebär mycket felsökning i SQL databaser, Windows servermiljö samt att identifiera övriga problem i systemet. Arbetet innebär nära kommunikation med kunden, vårt utvecklingsteam samt andra interna funktioner såsom leverans och kundansvariga.

Om företaget

AXXOS är ett snabbväxande och framåt företag som utvecklar och säljer AXXOS OEE som är Nordens ledande OEE-system med över 300 kunder i 20 länder. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin produktion genom att paketera vår erfarenhet i system, LEAN-utbildningar samt coachning inom förbättringsarbete.

AXXOS OEE mäter och presenterar produktions-KPI-er och orsaker till förluster i produktionen. Detta använder kunderna till att effektivisera sin produktion. Vi erbjuder dig att ansluta till ett positivt team som motiveras av våra kunders stora produktivitetsförbättringar. Varje medarbetare hos oss har stort ansvar och inflytande över sin arbetssituation.

Din profil

Vi söker dig som är framåt, strukturerad och lösningsorienterad. Du har en positiv attityd, är en effektiv problemlösare, sätter kunden i första rummet, har en stor social kompetens och tydligt servicefokus. Du inger ett lugn och är en god lyssnare som är noggrann och har ett öga för detaljer.

Skallkrav:

 • Dokumenterad erfarenhet av support/service av IT-system
 • Utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom IT
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
 • Dokumenterad erfarenhet av Microsoft SQL alternativt av Microsofts utvecklingsmiljöer

Meriterande krav:

 • Tyska i tal och skrift
 • Kunskap i Servicehanteringssystem såsom Freshdesk, MS CRM
 • Produktionserfarenhet / Erfarenhet av OEE-system

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: AXXOS huvudkontor, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan

Skicka din ansökan till rekrytering@axxos.com. Märk ansökan med Supporttekniker.

Vi läser löpande ansökningar och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatumet, sök därför redan idag!

Vid frågor, kontakta Dennis Engblom, 036 33 20 619

Tekniker

Mer information kommer inom kort