Produktionsmässan 2015 Kista

24 Aug 2015 Tags: There are no tags 0 comments

Besök oss i monter E 16

På mässan finns vi på plats för att visa hur enkelt det är att arbeta med produktionsuppföljning med hjälp av Axxos OEE. Hur det går att skräddarsy systemet efter den egna verksamheten. Samt hur kraftfulla verktyg för visualisering och analys av produktionsdata lägger grunden för ett framgångsrikt förbättringsarbete.

Produktnyheter

Vi ser även fram emot att visa ett par intressanta nyheter både för kunder och nya kontakter:

  • Operatören kan nu enkelt ange stopporsak med bara ett klick. Det betyder stora tidsbesparingar och kommer att förbättra möjligheterna att följa upp stopporsaker avsevärt.
  • En annan nyhet som fått stort intresse för våra kunder som arbetar med operatörsunderhåll. Där går det nu att styra åtgärder på artikelnivå. Det finns även en ny möjlighet att lägga in åtgärder vid varje skiftbyte eller vid stopp/start av order.

 

Välkommen att diskutera effektivitet

Framför allt finns vi på plats i Kista för att prata med våra kunder och nya kontakter för att höra vad som är viktigt för er och hur vi med hjälp av Axxos OEE och våra tjänster kan hjälpa er att bli effektivare – på samma sätt som vi redan hjälp över 250 kunder.

Besök oss för att hur du kan spara både tid och pengar med hjälp av Axxos OEE, marknadens mest kompletta system för stopptidsuppföljning.

Mässans öppettider

Onsdag 23 september 2015 9.00 – 17.00

Torsdag 24 september 2015 9.00 – 16.00

Boka demonstration

Det är ofta fullt i vår monter. Boka tid för demonstration eller ett möte när det passar dig! Välj Henrik Renström! >>Boka tid

Skriv ut ditt entrékort

Du kan enkelt skriva ut ditt kostnadsfria entrékort här. >>Entrékort

Sök