Scanpack 2015

30 Sep 2015 Tags: There are no tags 0 comments

Axxos OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider och cykeltider. Axxos Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av Axxos Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.

Besök oss i monter B00:21

Se hur enkelt det är att arbeta med produktionsuppföljning med hjälp av Axxos OEE. Hur det går att skräddarsy systemet efter den egna verksamheten. Samt hur kraftfulla verktyg för visualisering och analys av produktionsdata lägger grunden för ett framgångsrikt förbättringsarbete.

Produktnyheter

Vi ser även fram emot att visa ett par intressanta nyheter både för kunder och nya kontakter:

Välkommen att diskutera effektivitet

Framför allt finns vi på plats i Göteborg för att prata med våra kunder och nya kontakter för att höra vad som är viktigt för er och hur vi med hjälp av Axxos OEE och våra tjänster kan hjälpa er att bli effektivare – på samma sätt som vi redan hjälp över 250 kunder.

Besök oss för att hur du kan spara både tid och pengar med hjälp av Axxos OEE, marknadens mest kompletta system för stopptidsuppföljning.

Hör Johan Junvik tala på temat OEE mätning – vägen till effektiv produktion

Plats Packnewsscenen i F-hallen

Tisdag 20 oktober 13.40
Onsdag 21 oktober 12.20

Mässans öppettider

Tisdag 20 oktober 10.00-17.00
Onsdag 21 oktober 09.00-17.00
Torsdag 22 oktober 09.00-17.00
Fredag 23 oktober 09.00-14.

Boka demonstration

Det är ofta fullt i vår monter. Boka tid för demonstration eller ett möte när det passar dig! Välj Johan Junvik! >>Boka tid

Vi bjuder på biljetten!

Inträdet till mässan är 175 kronor. Använd länken nedan så bjuder vi på biljetten!

Din Biljett

 

Välkommen att möta oss på mässan!

 

Sök