Seminarium med besök på SwePart Transmission 26 november

02 Nov 2015 Tags: There are no tags 0 comments

Effektivisera produktionen och sänk era kostnader med Axxos OEE

SwePart Transmission AB har två produktionsanläggningar baserade i Liatorp samt i Sibbhult. I Liatorp tillverkas växellådor, finslipade kugghjul och andra transmissionsdetaljer till främst fordonsindustrin med exempelvis Scania och Volvo som stora kunder.

SwePart har arbetat med Axxos OEE i sitt förbättringsarbete i sina två anläggningar sedan 2006 respektive 2011. Idag är systemet inkopplat  på totalt 60 maskiner. SwePart arbetar strukturerat med sitt förbättringsarbete med Axxos OEE som grund och har uppnåt stora produktivitetsförbättringar.

Swepart Transmission tilldelades Axxos Produktivitetspris 2015. Läs mer

Douglas Håkansson, produktionsledare, berättar:

– När systemet först kom i drift blev jag förvånad över operatörernas positiva engagemang – både i Axxos system och i förbättringsarbetet i allmänhet och att svart på vitt få den stopptidsstatistik som Axxos system genererar är väldigt viktigt för vårt förbättringsarbete.

Med Axxos Visualize har SwePart en bra överblick av sin produktion.

SwePart har också en integration mellan Axxos OEE och Monitor.

Dagen inleds 08:45 på Hotel Terraza i Ljungby, Axxos bjuder på kaffe och fralla samt lunch.Efter lunch besöker vi Swepart i Liatorp för att titta närmare på deras installation av Axxos OEE och se hur de arbetar med ständiga förbättringar. Dagen avslutas ca 15.30.

Datum: 26 nov
Plats: Hotell Terraza i Ljungby

Agenda

8:45-9:00    Samling & fika
9:00-12:00  Presentation/demo med bensträckare
12:00-13:00 Lunch
13:00-13:30 Resa mot Liatorp
13:30-15:30 Swepart studiebesök med rundvandring

Antalet platser är begränsat anmäl dig nu!

 

Sök