Underhåll 8-11 mars 2016

15 Dec 2015 Tags: There are no tags 0 comments

Axxos OEE mäter viktiga nyckeltal som OEE-värde (TAK-värde), ställtider och cykeltider. Axxos Visualize gör det enkelt att presentera det aktuella produktionsläget i realtid. Med hjälp av Axxos Analyze är det snabbt och enkelt att analysera insamlad information för att se förbättringspotentialen i verksamheten.

Besök oss i monter B01:20

Se hur enkelt det är att arbeta med produktionsuppföljning med hjälp av Axxos OEE. Hur det går att skräddarsy systemet efter den egna verksamheten. Samt hur kraftfulla verktyg för visualisering och analys av produktionsdata lägger grunden för ett framgångsrikt förbättringsarbete.

På mässan visar vi för första gången Axxos OEE Mobile med stöd för opearatörsunderhåll.

Operatörsunderhåll i mobilen

Slipp pärmlösningar och instruktionsböcker vid maskinerna som är svåra att hitta i, med operatörsunderhåll i Axxos OEE Mobile får operatörerna koll på kommande underhållsarbeten med tillhörande checklistor direkt i sina mobila enheter.

Med Axxos OEE Mobile har operatörerna alltid den information de behöver för att utföra sina underhållsuppgifter och kan rapportera in utfört arbete, direkt på plats vid maskinen.

Välkommen att diskutera effektivitet

Framför allt finns vi på plats under mässan för att prata med våra kunder och nya kontakter för att höra vad som är viktigt för er och hur vi med hjälp av Axxos OEE och våra tjänster kan hjälpa er att bli effektivare – på samma sätt som vi redan hjälp över 250 kunder.

Besök oss för att hur du kan spara både tid och pengar med hjälp av Axxos OEE, marknadens mest kompletta system för stopptidsuppföljning.

Öppettider Underhåll 8-11 mars

Tisdag 8 mars: 9-17
Onsdag 9 mars: 9-17
Torsdag 10 mars: 9-17
Fredag 11 mars: 9-14

Boka demonstration

Det är ofta fullt i vår monter. Boka tid för demonstration eller ett möte med någon av våra säljare när det passar dig! >>Boka tid

Hämta din biljett

Klicka här och beställ ditt entrékort till Underhåll 2016 8 - 11 mars 2016

Sök