Leanspel med Axxos

Leanspel- Lär er arbeta med Lean production

Med Leanspelet får deltagarna en inblick i vad Lean production är och hur det på ett enkelt sätt går att påverka och förbättra produktionsprocessen.

Leanspel är mycket inspirerande och lärorikt. Deltagarna får själva driva en fabrik och ta egna beslut som styr spelet vilket leder till direkt och konkret feedback via resultaten. Spelarna lär sig att på ett aktivt sätt deltaga och fatta beslut som rör produktionen.

– Högre chefer, produktionsledare, operatörer, tekniker och underhåll har nytta av den här kursen, säger Fredrik Gabrielsson från Kasthall AB

Efter Leanspelet kommer deltagarna att förstå ett flertal grundläggande Lean principer samt bli medvetna om vilka faktorer som är viktiga vid införande av Lean production.

Ronny Brandqvist är en enormt uppskattad föreläsare när det gäller förbättringsarbete. Han har under många år arbetat med att utveckla såväl ledare och medarbetare och kammar hem toppbetyg vid varje utbildningstillfälle.

 

Vad är ett Leanspel?

Leanspel är ett utbildningsspel för att uppleva och förstå grunderna i Lean production.

Leanspelet visar tydligt komplexiteten på verkstadsgolvet och vilka hjälpmedel och metoder som kan användas för att effektivisera produktionen. Med Leanspelet förstår ni hur leanprinciperna påverkar resultatet vid produktion av tjänster och varor.

Leanspelet ger er:

  • Insikt och kunskap om Lean production
  • Ökad motivation och engagemang i förbättringsarbetet
  • En produktiv och rolig arbetsmiljö
  • Metoder för att öka hastigheten, förbättra kvaliteten och minska kostnaderna
  • Förståelse om samspelet mellan olika förbättringsmetoder

Ronny Brandqvist

Ronny Brandqvist utbildningsledare inom förbättringsarbete

Utbildningsledare för programmet är Ronny Brandqvist. Han är en av Sveriges främsta utbildare inom förbättringsarbete.

Med lång erfarenhet från förbättringsarbete på Volvo Cars i Skövde och har bland annat bidragit till att göra motorfabriken till en effektiv anläggning i absolut världsklass. I snart 15 år har Ronny utvecklat och inspirerat människor inom förbättringsarbete hos många ledande industriföretag i Sverige.

Kort om Ronny:

  • Arbetat med produktionsteknik, kvalitet, förbättringsarbete, utbildning m.m. på Volvo Cars 22 år (bl.a drivit många förbättringsteam, ansvarat för mätningar och effektivitetshöjande insatser)
  • Certifierad Black Belt (6-Sigma)
  • Driver QDC Förbättringskonsult AB sen 2005
  • Utbildat flera hundra förbättringsledare i många olika företag och branscher
  • Genomfört många uppdragsutbildningar, specialbeställda av en mängd olika företag där teori och praktiska moment mixats

Mer information

Önskar ni mer information om Leanspelet, anmäl ert intresse så återkommer vi till er.

Var god vänta...