Välbesökt användardag i Norrland

04 Feb 2016 Tags: There are no tags 0 comments

Vi vill tacka våra kunder som bidrog till AXXOS första Användardag i Norrland den 27 jan 2016. Ett 40-tal besökare från 18 företag kom till Örnsköldsvik för att vara med om en dag full med viktig information och inspirerande föreläsningar.

Användardagen är ett kostnadsfritt event för AXXOS kunder, en unik möjlighet att knyta nya kontakter och uppdatera kunskaperna i AXXOS OEE och inom förbättringsarbete.

Johan Andersson, Product Owner, AXXOS OEE presenterade under dagen nyheterna i systemet samt framtidsplanerna. Bland annat visade han den nya vyn för stopporsakskodningen och det nya konceptet för AXXOS Visualize med nya standardmallar.

Produktionstekniker Joakim Lundström talade om Metso Minerals dagliga styrning och hur de använder AXXOS OEE som ett verktyg i sitt förbättringsarbete. Besökarna fick även lyssna till Lars-Erik Frage, platschef på Träteam som berättade om deras förbättringsarbete och vilken resa företaget gjort med hjälpa av AXXOS OEE.

AXXOS tackar för en givande dag i Örnsköldsvik och ser fram emot nästa användardag som äger rum i Jönköping den 29 september.

Sök