Välkomna till Användardagen 2015

25 Aug 2015 Tags: There are no tags 0 comments

Se de senaste nyheterna i Axxos OEE, var med och påverka utvecklingsplanen för framtiden, lyssna på när andra användare delar med sig av sina erfarenheter samt nätverka med kollegor från andra företag och med Axxos medarbetare!  Vi bjuder på evenemanget inklusive mat och dryck.

Dagspasset pågår den 1 oktober mellan 9.00-16.00 i SF Filmstadens lokaler i centrala Jönköping. Därefter bjuder vi på middag och underhållning. Följande dag den 2 oktober erbjuder vi möjlighet till utbildning i Axxos OEE och förbättringsarbete.

Antalet platser är begänsat. Anmäl er nu för att försäkra er om platser! 

 

Några av punkterna under förmiddagspasset:

  • Årets nyheter i Axxos OEE. Bland annat kommer vi att visa den nya vyn för stopporsakskodning, en ny plattform för Axxos Visualize med nya standardbilder och bättre möjligheter att göra kundanpassade bilder samt ny kalenderfunktion i Axxos OEE. I Axxos OEE Mobile visar vi ny funktionalitet för Notifieringar/Larm    – Johan Andersson, Product Owner Axxos OEE.
  • Utvecklingsplanen för kommande år presenteras – Johan Andersson, Product Owner Axxos OEE.
  • LEAN-projekt med Axxos OEE som underlag för investeringsbeslut – Annelie Laitila och Andreas Hedberg , SNA Europe.
  • Hur få LEAN att bli ett naturligt tillstånd – Ronny Brandqvist, QDC Förbättringskonsult om långsiktigt förbättringsarbete.

 

Talare2

 

Några av punkterna under eftermiddagspasset:

  • Operatörsunderhåll med Axxos OEE – Roger Svensson Blyberg Timber AB berättar om deras arbete med operatörsunderhåll.
  • Workshops – nätverka och samtala med andra företag som ställer sig samma frågor som ni.
  • På OEE-spaning ute i industrin. Trender med koppling till produktionsuppföljning – Ulf Stern, En av grundarna till Affärssystemföretaget IFS.
  • Vinnare av Axxos Produktivitetspris 2015 koras.
  • Coachning & utbildning – Axxos förbättringskonsulter berättar hur ni kan få hjälp att ta ert förbättringsarbete ett steg längre.

 

Dagspasset avslutas kl 16:00 med eftersnack och mingel i SF’s lokaler. Senare under kvällen bjuder Axxos på middag och underhållning.

Anmäl er nu för att försäkra er om platser!

 

Röster från Användardagen 2014

Med över 160 personer från 60 företag blev Axxos Användardag 2014 återigen en succé. Dagen bjöd på intressanta föreläsningar om både nya trender inom produktionsuppföljning och förbättringsarbete till mer ingående presentationer av Axxos senaste produkter. Se video och lyssna på några kommentarer nedan:

.

Film från Axxos Användardag 2014

Intervju med deltagare på Axxos Användardag 2014

 

Utbildningsdag fredagen den 2 oktober

Dagen efter användarträffen anordnar vi utbildning till rabatterat pris i Axxos nya lokaler. Passa på att fräscha upp kunskaperna eller få en bra introduktion för nya medarbetare när ni ändå är i Jönköping!

Anna Axxosmapp

Systemutbildning (uppföljning) Axxos OEE

Under utbildningen kommer vi beröra statistikverktygen i systemet som rapporter, tidsgraf, maskinöversikt och produktionsläge.

09.00 Utbildningen startar
12.00 Lunch
13.00 Utbildningsdagen avslutas.

Workshop – Hur få LEAN att bli ett naturligt tillstånd

Fördjupning i Temat  från användardagen som vänder sig till alla med intresse för långsiktigt förbättringsarbete. Utbildningen hålls av Ronny Brandqvist, QDC Förbättringskonsult.

09.00 Utbildningen startar
12.00 Lunch
13.00 Utbildningsdagen avslutas.

Anmäl er nu för att försäkra er om platser!

 

Välkomna till Axxos Användardag 2015 !

 

Sök